Încep lucrările de reparații la centura de sud a Capitalei. Termenul de finalizare a lucrărilor este 30 noiembrie

Încep lucrările de reparații la centura de sud a Capitalei. Termenul de finalizare a lucrărilor este 30 noiembrie
scris 12 oct 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat vineri că încep lucrările de reparații la centura de sud a Capitalei, pe porțiunea cuprinsă între km 36 – km 55, în jurul localităților Jilava, Măgurele, Bragadiru și Domnești.

”Pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt, lucrările se vor executa în următoarele intervale orare: 22:00 - 06:00 și 09:00 - 16:00”, a anunțat CNAIR, potrivit News.ro.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București a organizat o licitație deschisă, în baza căreia a fost desemnată câștigător asocierea E.M.Prime Construct -Via Strade International, care va realiza lucrările de întreținere periodică prin așternerea de covoare asfaltice.

FOTO Atenție șoferi: De astăzi, în benzinării, carburanții vor avea noi etichete CITEȘTE ȘI FOTO Atenție șoferi: De astăzi, în benzinării, carburanții vor avea noi etichete

Valoarea contractului este de 1,97 milioane lei, fără TVA, iar termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 30 noiembrie.

CNAIR a anunțat că circulația rutieră pe acest sector este alternantă, dirijată prin indicatoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
centura capitalei