Incident la aeroportul din Londra

Incident la aeroportul din Londra
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2024

Pe aeroportul Heathrow un avion Virgin Atlantic a acroșat o aeronavă British Airways

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Un avion al companiei Virgin Atlantic a acroșat un alt avion, sâmbătă, pe aeroportul Heathrow, au anunțat autoritățile aviatice. Nu au fost raportați răniți, relatează AP, peluată de News.ro. Virgin a declarat că avionul său Boeing 787-9 terminase un zbor și nu avea pasageri la bord atunci când vârful aripii sale a atins un avion staționar al British Airways în timp ce era remorcat de la un stand din Terminalul 3 al aeroportului.

"Am început o investigație completă și amănunțită, iar echipele noastre de ingineri efectuează verificări de întreținere a aeronavei, care pentru moment a fost scoasă din serviciu", a precizat Virgin într-un comunicat. British Airways a declarat că și inginerii se uită la avionul său.

Heathrow a precizat că nu au fost raportate cazuri de pasageri răniți și nu anticipează că va exista un impact continuu asupra operațiunilor aeroportuare.

viewscnt
Afla mai multe despre
virgin atlantic
londra
british airways