Investitori străini cer Guvernului o unitate specială pentru proiecte mari de infrastructură

Investitori străini cer Guvernului o unitate specială pentru proiecte mari de infrastructură
scris 13 feb 2018

Membrii Consiliului Investitorilor Străini (FIC), organizație ce reunește companii care angajează peste 186.000 de persoane și au o cifră de afaceri de 187 de miliarde de lei, solicită Guvernului înființarea unei unități speciale pentru proiecte mari de infrastructură.

Noua structură ar trebui să se asigure că marile proiecte de infrastructură sunt și derulate.

Persoane cu cea mai înaltă calificare profesională ar trebui să se regăsească atât în conducerea, cât și la nivelul operativ al acestei unități. Personalul trebuie să fie remunerat pe măsură și să i se asigure toate pârghiile necesare pentru a-și duce la îndeplinire misiunea. În absența unor măsuri urgente, lipsa infrastructurii va începe să acționeze ca o frână puternică în calea dezvoltării economice a României și va limita investițiile viitoare atât de necesare, arată investitorii.

FOTO Renault a început să testeze în România modelul Duster Oroch Pick-up. Cum arată noua mașină, care ar putea fi lansată în Europa CITEȘTE ȘI FOTO Renault a început să testeze în România modelul Duster Oroch Pick-up. Cum arată noua mașină, care ar putea fi lansată în Europa

Consiliul Investitorilor Străini reprezintă interesele a 128 de corporații străne care au investit în total în jur de 35 miliarde euro în România, respectiv circa două treimi din valoarea totală a investițiilor străine directe.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul investitorilor straini
infrastructura
guvern