Jean Philippe Salar, noul șef al biroului de design al Renault de la București

Jean Philippe Salar, noul șef al biroului de design al Renault de la București
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2015

Jean Philippe Salar (42 de ani) îl înlocuiește pe Geoffrey Gardiner în funcția de director al biroului de design al Renault (Renault Design Central Europe RDCE) de la București, începând din această lună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cu o experiență de 19 ani în cadrul Grupului Renault, noul responsabil al activității biroului de design al Renault de la București a contribuit la dezvoltarea mai multor modele comercializate de Grupul Renault în lume, precum Twingo, Clio 3, Scénic, Trafic 2, Fluence, Mégane cabriolet, Mégane break și, cel mai recent, Kwid, destinat pieței indiene.

"Am venit în România cu mult entuziasm și motivație pentru a lucra cu echipa RDCE. Compusă din 30 de persoane, cu toate meseriile din zona creativă, aceasta este recunoscută pentru design-ul modelelor gamei Dacia, Kadjar, Alpine Vision Gran Turismo", a declarat Jean Philippe Salar.

Geoffrey Gardiner devine director Design în cadrul Alianței Renault-Nissan, la Technocentre (Centrul de Cercetare și Dezvoltare al Renault), Franța.

Renault Design Central Europe a fost înființat în anul 2007 și face parte din rețeaua internațională a centrelor de design - satelit a Grupului Renault. Celelalte centre se află în orașele Sao Paulo (Brazilia), Kiheung (Coreea de Sud), Chennai și Mumbai (India). În cadrul Centrului lucrează 27 de designeri, de 8 naționalități diferite. Aceștia concep designul modelelor Dacia și a celor din gama Entry. 

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
jean philippe salar
dacia