Karsan va livra 44 autobuze electrice în Timișoara, contract de peste 136 milioane lei

Karsan va livra 44 autobuze electrice în Timișoara, contract de peste 136 milioane lei
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 28 iul 2021

Producătorul turc de vehicule comerciale Karsan a câștigat licitația pentru furnizarea a 44 de autobuze electrice municipiului Timișoara, contract în valoare de 136,4 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La licitația organizată de Ministerul Dezvoltării au mai participat companiile și asocierile Solaris Bus & Coach (Polonia), New Kopel Car Import-Shlomo Motors (Israel), ), Golden Dragon Bus-Xiamen Golden Dragon Bus (China) și Bozankaya Otomotiv-Sileo (Turcia).

Karsan a depus o ofertă în valoare de 136.400.145 lei (aproximativ 27,7 milioane euro), sub valoarea estimată a contractului, de 145.000.000 lei (fără TVA).

Audi - modelul A1, unul dintre cele mai populare automobile premium din Europa, dispare de pe piață CITEȘTE ȘI Audi - modelul A1, unul dintre cele mai populare automobile premium din Europa, dispare de pe piață

În cadrul contractului, Karsan va asigura stațiile de încărcare necesare pentru cele 44 de autobuze și servicii de mentenanță pentru o perioadă de 6 ani, potrivit companiei.

Este a doua licitație câștigată de compania turcă în România în acest an. În mai, Karsan a anunțat că a obținut un contract pentru furnizarea a 10 autobuze electrice Atak Electric în Mangalia.

Până la finele anului, compania estimează că numărul autobuzelor Karsan pe piața românească va ajunge la 120.

viewscnt
Afla mai multe despre
karsan
autobuze electrice karsan timisoara
licitatie autobuze electrice timisoara
contract