Licitația pentru două dintre secțiunile din Autostrada Unirii intră în linie dreaptă

Licitația pentru două dintre secțiunile din Autostrada Unirii intră în linie dreaptă
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că a fost lansată licitația pentru două dintre secțiunile din Autostrada Unirii. Ofertele se pot depune până la finalul lunii februarie 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Licitația pentru două dintre secțiunile A8 (Autostrada Unirii) intră în linie dreaptă! Astăzi au fost transmise spre publicare în SICAP Anunțurile de participare la licitația pentru construcția secțiunilor finanțate prin PNRR”, a anunțat Sorin Grindeanu. 

Producția globală a Toyota atinge un nou record CITEȘTE ȘI Producția globală a Toyota atinge un nou record

Ministrul Transporturilor anunță că Secțiunea I (24,4 km) este Târgu Mureș – Miercurea Nirajului și legătura la A3. Secțiunea III (29 91 km) este Leghin – Târgu Neamț, scrie News.ro.

”Data limită pentru depunerea ofertelor la licitația pentru proiectarea și execuția primei secțiuni a fost stabilită pentru 27.02.2023, iar pentru secțiunea III în 28.02.2023”, a mai transmis ministrul. 

Potrivit acestuia, durata stabilită pentru fiecare contract este de 30 de luni, din care 6 luni pentru etapa de proiectare și 24 de luni pentru etapa de execuție a lucrărilor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada unirii
licitatie