Licitație Romtehnica pentru 286 de autoturisme de teren blindate de 367,4 mil. lei

Licitație Romtehnica pentru 286 de autoturisme de teren blindate de 367,4 mil. lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 20 sep 2016

Compania Națională Romtehnica a inițiat o licitație pentru cumpărarea unui număr de 286 de autoturisme de teren blindate de tip ușor, contract estimat la 367,4 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 3 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertele vor fi deschise în a doua parte a lunii octombrie.

Primele 80 de vehicule vor fi livrate în 2018, potrivit estimărilor Romtehnica, alte 80, un an mai târziu, iar 126, în anul 2020.

Furnizorul are obligația de a livra, la fiecare 40 vehicule, câte un set de testarediagnosticare, dispozitive și scule necesare executării în volum complet a activităților de mentenanță de nivel intermediar, fără obligații de plată suplimentară în sarcina Romtehnica și fără modificarea prețului total al contractului.

Licitație Romtehnica de 161,3 milioane lei pentru dotarea cu torpile antisubmarin a fregatelor Regele Ferdinand și Regina Maria, cumpărate de Guvernul Năstase CITEȘTE ȘI Licitație Romtehnica de 161,3 milioane lei pentru dotarea cu torpile antisubmarin a fregatelor Regele Ferdinand și Regina Maria, cumpărate de Guvernul Năstase

Cu o masă proprie de 7,5 tone, vehiculele vor avea o capacitate de transport de minimum 1,3 tone și vor putea remorca o masă de de minimum 1,5 tone.

Vehiculele vor avea tracțiune integral permanentă și vor fi dotate cu motor Diesel, care va putea funcționa atât cu combustibil diesel cât și cu combustibil de aviație tip Kerosen.

Viteza maximă de deplasare pe șosea va fi de minimum 100 Km/h.

Accelerația cu plecare de pe loc până la 50 Km/h va fi de cel mult 18 secunde și de cel mult 36 secunde până la 80 Km/h.

Capacitatea rezervorului din dotare va permite vehiculului blindat să parcurgă o distanță de minim 400 Km cu o viteză medie de croazieră mai mare de 50 Km/h, conform cerințelor din caietul de sarcini al licitației.

viewscnt
Afla mai multe despre
romtehnica
licitatie
autoturisme teren blindate