Lucian Șova a demisionat de la Ministerul Transporturilor

Lucian Șova a demisionat de la Ministerul Transporturilor
scris 22 nov 2018

Lucian Șova și-a depus joi demisia de la Ministerul Transporturilor.

Președintele Klaus Iohannis a refuzat marți să semneze atât revocarea sa din funcție, cât și numirea la Transporturi a Liei Olguța Vasilescu, propusă inițial pentru acest post, scrie News.ro.

Miercuri seară, PSD l-a propus pentru acest post pe Mircea Drăghici.

Corpul de control al ministrului Transporturilor: Posibil prejudiciu de peste 19 milioane de lei la CFR Marfă în urma unei licitații pentru transport de cărbune CITEȘTE ȘI Corpul de control al ministrului Transporturilor: Posibil prejudiciu de peste 19 milioane de lei la CFR Marfă în urma unei licitații pentru transport de cărbune

Cu aproximativ o oră înainte de a demisiona Șova, Ministerul Transporturilor a făcut publice două rapoarte de control vizând CFR Marfă și implementarea magistralei 5 de metrou.

O situație similară celei de la Transporturi de înregistrează la Ministerul Dezvoltării, unde titularul portofoliului este Paul Stănescu, care este și vicepremier și care nu este dispus să renunțe la funcție.

Pentru acest minister a fost inițial nominalizat Ilan Laufer, șeful statului refuzând atât revocarea lui Stănescu, cât și numirea lui Laufer. Ulterior, PSD a propus-o pe Lia Olguța Vasilescu.

Decizia privind numirile și revocările miniștrilor va aparține președintelui Klaus Iohannis.

viewscnt
Afla mai multe despre
lucian sova
ministerul transporturilor