Lucrări de modernizare a instalațiilor de taxare în alte patru stații de metrou, începând de astăzi

Lucrări de modernizare a instalațiilor de taxare în alte patru stații de metrou, începând de astăzi
scris 16 aug 2017

Noi căi de de acces din stațiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei și Gorjului vor fi închise începând de miercuri și până în 22 august, pentru modernizarea instalațiilor de taxare.

Astfel, în stația Eroilor va fi închis accesul dinspre Splaiul Independenței și bulevardul Eroilor (Spitalul Universitar), la stația Politehnica va fi închis accesul dinspre intersecția bulevardului Iuliu Maniu cu bulevardul General Vasile Milea, în stația Preciziei va fi închis accesul dinspre Bulevardul Preciziei (spre depou), în timp ce la stația Gorjului va fi închis accesul dinspre intersecția Bulevardului Iuliu Maniu cu Strada Dezrobirii (acces piață), scrie News.ro.

Președintele Asociației organizatorilor de jocuri slot-machine: Viitorul nu poate fi bazat decât pe profit responsabil. Avem principii îndrăznețe, chiar incomode pentru unii actori din piață CITEȘTE ȘI Președintele Asociației organizatorilor de jocuri slot-machine: Viitorul nu poate fi bazat decât pe profit responsabil. Avem principii îndrăznețe, chiar incomode pentru unii actori din piață

Lucrările pentru modernizarea stațiilor de taxare în aceste stații de metrou se vor încheia în 22 august, potrivit Metrorex.

Din 23 august și până în 29 august, vor avea loc lucrări la instalațiile de taxare din celelalte puncte de acces din aceleași stații.

Lucrările de modernizare a sistemului de acces în 41 de stații de metrou includ înlocuirea turnicheților cu porți batante ce facilitează accesul călătorilor la metrou și evacuarea rapidă în cazul unor situații de urgență. Potrivit Metrorex, după implementarea noilor porți batante în toate stațiile de metrou, acestea vor fi dotate, pe lângă sistemul de citire a benzii magnetice pentru cartele, și cu un sistem de citire a cardurilor contactless.

De asemenea, Metrorex a anunțat că va achiziționa 139 de automate de vândut cartele prevăzute să dea rest și să funcționeze cu sistem POS.

Proiectul de modernizare a sistemului de control - acces este finanțat din fonduri europene nerambursabile în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 și este în valoare de 149,7 milioane de lei, fără TVA.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
metrou
lucrari de modernizare