Lufthansa anulează 1.300 de curse pe fondul unei greve, 180.000 de pasageri vor fi afectați

Lufthansa anulează 1.300 de curse pe fondul unei greve, 180.000 de pasageri vor fi afectați
scris 7 nov 2019

Lufthansa va anula joi și vineri aproximativ 1.300 de curse aeriene din cauza planificatei greve a sindicatului UFO, care reprezintă personalul de bord în Germania, fiind afectați în jur de 180.000 de pasageri, transmit DPA și AP.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

UFO a făcut apel la o mișcare de protest de 48 de ore, ca parte a unei dispute mai ample cu cea mai mare companie aeriană germană privind salarizarea și statutul legal al sindicatului, arată Agerpres.

Greva va începe miercuri, la ora 23:00 GMT, și se va încheia vineri, la ora 23:00 GMT.

Luna trecută, sindicatul UFO, care reprezintă personalul de bord al companiei aeriene germane Lufthansa, a făcut luni un apel pentru organizarea unei greve de cinci ore în ziua de duminică, pe fondul escaladării disputelor cu privire la salarii.

Acțiune de amploare a Poliției: Toate autovehiculele de transport persoane sau mărfuri care trec prin Giurgiu vor fi controlate CITEȘTE ȘI Acțiune de amploare a Poliției: Toate autovehiculele de transport persoane sau mărfuri care trec prin Giurgiu vor fi controlate

Astfel de greve de avertisment, întreruperi coordonate ale lucrului de câteva ore, însoțesc în mod normal în Germania negocierile salariale odată cu expirarea unui acord la nivel de ramură.

Sindicatul UFO solicită o majorare salarială de 1,8%.

viewscnt
Afla mai multe despre
sindicatul ufo
lufthansa