Mai mulți angajați din uzina Ford Craiova, confirmați cu coronavirus. Producția nu a fost afectată

Mai mulți angajați din uzina Ford Craiova, confirmați cu coronavirus. Producția nu a fost afectată
scris 7 oct 2020

Ford Craiova confirmă existența mai multor cazuri de angajați testați pozitiv cu coronavirus, în cadrul uzinei din Craiova.

Cazurile sunt disparate, în diferite secții și schimburi. Ca urmare a infectării, aceștia sunt nevoiți să intre în izolare, însă reprezentanții Ford spun că nu este afectată producția.

SUV-ul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, va primi o nouă versiune, Active, cu trăsături off-road CITEȘTE ȘI SUV-ul Ford EcoSport, fabricat la Craiova, va primi o nouă versiune, Active, cu trăsături off-road

"Ford Craiova are în prezent 17 cazuri confirmate de COVID-19. Acestea sunt cazuri răspândite în diverse zone din cadrul uzinei, angajații respectivi lucrând în schimburi diferite”, a declarat Ana Maria Timiș, manager comunicare al Ford România. Ea a mai precizat că sunt respectate cu strictețe măsurile de protecție in interiorul fabricii.

„Toți acesti angajați respectă cu strictețe recomandările si instrucțiunile autorităților si instituțiilor locale de sănătate, conform prevederilor legale in vigoare.
Continuam sa respectam pe deplin toate protocoalele Ford pentru a preveni și a limita răspândirea coronavirusului și continuăm să lucrăm îndeaproape cu Directia de Sănătate Publică Dolj. Programul și volumele de producție de la Ford Craiova nu sunt afectate de apariția acestor cazuri."

Celălalt producător de automobile din România, Dacia, s-a confruntat cu un adevărat val de infectări în lunile trecute, conform sindicatelor, însă compania nu a comunicat oficial informații referitoare la această situație. Cazurile de la Dacia au fost la originea numărului mare de infectări din județul Argeș. În prezent, mare parte din focarul de la Dacia a fost stins.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford craiova
coronavirus