Mercedes-Benz România se reorganizează

Mercedes-Benz România se reorganizează
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 ian 2020

Începând cu 1 ianuarie, subsidiara Daimler din România a lansat o nouă structură organizațională locală, ca parte a strategiei de dezvoltare sustenabilă în contextul viitorului mobilității.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, diviziile Cars și Vans rămân sub umbrela companiei Mercedes-Benz România, iar diviziile Trucks și Buses se constituie într-o nouă organizație, ce funcționează sub numele Mercedes-Benz Trucks & Buses România.

Rechemare stranie pentru mai multe modele VW în România. Mașinile sunt răscumpărate de companie CITEȘTE ȘI Rechemare stranie pentru mai multe modele VW în România. Mașinile sunt răscumpărate de companie

La nivel de management, Martin Schulz este responsabil în continuare de gestionarea diviziei de autoturisme și conducerea Mercedes-Benz România în calitate de CEO, Batiste Pascalin coordonează divizia Vans în calitate de Managing Director, iar Valeriu Zaharia devine CEO al Mercedes-Benz Trucks & Buses România. 

Noua structură organizațională urmează direcția strategică a companiei la nivel global - Project Future. De la 1 noiembrie 2019, Grupul Daimler AG a fost restructurat în trei entități juridice separate: Mercedes-Benz AG, ce coordonează producția de autoturisme și autovehicule comerciale ușoare, Daimler Truck AG, ce reunește portofoliul și serviciile pentru autovehicule comerciale grele și autobuze, și Daimler Mobility AG, responsabilă pentru serviciile financiare și potențiale zone noi de business.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes-benz
truks