Metrorex a semnat contractul pentru sectorul 1 Mai – Tokyo. Care vor fi stațiile

Metrorex a semnat contractul pentru sectorul 1 Mai – Tokyo. Care vor fi stațiile
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2022

Metrorex anunță că a semnat contractul pentru lotul 1 din Magistrala 6, respectiv sectorul 1 Mai – Tokyo, la o valoare ce depășește 1,2 miliarde de lei, fără TVA. Traseul are 6,6 kilometri, iar durata lucrărilor este estimată la 48 de luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Metrorex a semnat astăzi, 8 martie 2022, contractul ce are ca obiect: „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional  Henri Coandă.  (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni). Proiectare și execuție lucrări structură de rezistență pentru Lotul 1.1: 1 Mai - Tokyo”, cu Asocierea Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.S. - MAKYOL Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.S”, a transmis Metrorex. 

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Sursa citată a precizat că lucrarea a fost atribuită prin procedură de licitatie restrânsă, în SEAP, pe baza criteriului de atribuire „Cel mai bun raport calitate – preț”, scrie News.ro

Valoarea contractului este de 1.200.850.000,00 Lei, fără TVA și este finanțat din fonduri europene nerambursabile și buget de stat.

Termenul de execuție lucrări este de 48 de luni.

Secțiunea cuprinsă între stațiile 1 Mai (existent)-Tokyo(inclusiv) are un traseu de 6,6 km și cuprinde 6 stații cu următoarele denumiri: 1 Mai (existentă), Pajura, Expoziției, Piața Montreal, Gara Băneasa, Aeroport Băneasa, Tokyo.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

”Obiectul proiectului “Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă” este realizarea unei linii de transport public între Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) și București, contribuind astfel la dezvoltarea economiei regionale și îmbunătățirea mediului urban prin reducerea blocajelor de trafic, a accidentelor rutiere și a poluării aerului”, a mai transmis Metrorex. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
magistrala 6