Metroul va fi extins în Ilfov

 Metroul va fi extins în Ilfov
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2023

Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a declarat în cadrul dezbaterii „Infrastructura și mobilitatea în regiunea București-Ilfov. Interconectarea Bucureștiului cu infrastructura rutieră națională” că metroul va fi extins în Ilfov, el acuzând perioada guvernării în care USR a avut Ministerul Transporturilor că a fost nocivă pentru ei, pentru că au blocat investițiile în Ilfov, în metroul spre aeroport, dar acum s-a depășit acest moment și sunt în linie dreaptă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Regiunea București-Ilfov a fost tot timpul, cel puțin în ultimii 20 de ani, subfinanțată, în ceea ce privesc investițiile în infrastructură. (..) Una dintre soluțiile pe care noi o implementăm acum sunt drumurile radiale. Inițial au fost 10 drumuri radiale, cu două sensuri giratorii, au rămas 8, două dintre ele am semnat deja proiectarea și celelalte două le vom semna în luna iunie”, a spus președintele CJ Ilfov în cadrul evenimentului.

Annabella a lansat primul parc de retail CITEȘTE ȘI Annabella a lansat primul parc de retail

El a arătat că ”orice investiție în infrastructura mare aduce cu sine o dezvoltare economică și creșterea calității vieții locuitorilor, pentru că oamenii pot începe să folosească transportul în comun, cum ar fi metroul”. președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a arătat că metrou va fi extins în Ilfov, scrie News.ro.

”Din păcate (..) guvernarea USR, în care au avut ministerul Transporturilor, a fost nocivă pentru noi pentru că au blocat investițiile în Ilfov, în metroul spre aeroport dar acum am depășit acest moment și suntem în linie dreaptă”, a mai arătat el. Hubert Thuma a mai spus că în drumurile județene au în acest an investiții de 80 de milioane de euro.

”Vom încerca să creăm cât mai multe legătruri între București și Ilfov, astfel încât să decongestionăm traficul din București”, a menționat președintele CJ Ilfov.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou
ilfov