Ministrul Transporturilor anunță când se va circula integral pe A10 Sebeș-Turda. "Acum mă înjur singur în coloană, pe Valea Prahovei!"

Ministrul Transporturilor anunță când se va circula integral pe A10 Sebeș-Turda. "Acum mă înjur singur în coloană, pe Valea Prahovei!"
scris 23 feb 2021

Finalizarea autostrăzii care face legătura între județele Cluj și Alba este parte a proiectului inclus în bugetul de 8 miliarde de lei de care România dispune pentru infrastructura rutieră și feroviară

Suma reprezintă fonduri europene nerambursabile și contribuție națională, potrivit lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

"La modul cel mai realist, ar trebui să fie dat în folosință anul acesta tronsonul Sebeș-Turda, lotul 2 de acolo. Apoi avem Craiova-Pitești, un tronson de 40 de km care reprezintă și varianta ocolitoare la Balș și la Slatina. Ieri am emis și autorizația de construire pentru primul sector, cel de la Craiova până la Balș. Vom avea lotul 2 Craiova-Pitești gata anul acesta - a promis constructorul - iar lotul 1 ar trebui să fie gata anul viitor. Lotul 3 este semnat cu același constructor care construiește lotul 2, iar lotul 4 a fost în proceduri de contestații, iar săptămâna aceasta se trimite din nou câștigătorul după o reevaluare dispusă de instanță", a declarat Cătălin Drulă la Digi FM.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Pe de altă parte, întrebat pe cine înjura când nu era ministru și aștepta în coloană pe Valea Prahovei, Cătălin Drulă a spus că pe politicieni și pe toți miniștrii de până atunci. "Acum, mă înjur singur", a adăugat ministrul Transporturilor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
a10
ministrul transporturilor