Continental investește în startup-ul Recogni

Continental investește în startup-ul Recogni
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 feb 2021

Producătorul german de anvelope și componente auto Continental a achiziționat o participație minoritară la startup-ul germano-american Recogni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania lucrează la o nouă arhitectură de cipuri pentru recunoașterea obiectelor în timp real, bazată pe inteligență artificială (AI). Procesoarele viitorului sunt destinate utilizării pe computerele performante ale Continental pentru vehicule, printre alte aplicații, unde vor efectua procesarea rapidă a datelor senzorilor pentru conducere automată și autonomă.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Experții companiei anticipează că producția la scară largă a noului cip ar putea începe încă din 2026. În mod figurativ, noile procesoare foarte specializate servesc ca un amplificator de date ultraeconomic: cu un consum minim de energie, acestea permit computerelor vehiculelor să aibă o imagine rapidă a împrejurimilor imediate ale mașinii, creând astfel baza pentru conducerea automată și autonomă.

Continental deține șapte unități de producție și patru centre de inginerie în România, la Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași.

viewscnt
Afla mai multe despre
recogni
continental