Mutare: Fostul șef al Audi România devine vicepreședinte Forza Rossa Holding, importator Ferrari și Aston Martin

Mutare: Fostul șef al Audi România devine vicepreședinte Forza Rossa Holding, importator Ferrari și Aston Martin
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 sep 2018

Forza Rossa Holding, importator oficial al mărcilor Ferrari și Aston Martin în România, l-a recrutat pe Bogdan Militaru în poziția de vicepreședinte executiv al Grupului Forza Rossa, responsabil cu coordonarea activităților de vânzări, post vânzări și marketing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bogdan Militaru a fost brand manager al Audi România, parte a Porsche România, de unde a plecat în acest an.

Forzza Rossa Holding este o companie înființată de fostul ministru al sănătății, Ioan Bazac, compania fiind preluată de Camelia Bazac în urma unei înțelegeri cu soțul său.

FOTO Renault prezintă faceliftul SUV-ului Kadjar, în avanpremiera debutului de la Paris. Când va fi livrat în România CITEȘTE ȘI FOTO Renault prezintă faceliftul SUV-ului Kadjar, în avanpremiera debutului de la Paris. Când va fi livrat în România

Forza Rossa a devenit importator al mărcii Ferrari în România în 2007, când a deschis sediul și showroom-ul din Otopeni, prin intermediul Forza Rossa Romania, o companie care era deținută de soții Bazac prin intermediul Forza Rossa Holding, offshore din Cipru, alături de un cetățean italian. Ulterior, în 2009, Forza Rossa România a deschis și magazinul Ferrari, pe Calea Victoriei. În 2016, ambele au fost închise, din cauza suspendării contractului cu Ferrari. Compania și-a schimbat numele și a fost închisă, ca urmare a problemelor financiare.

Noua companie care reprezintă marca Ferrari în România este Forza Rossa Holding LTD, fostul acționar al companiei românești, în care fostul ministru Bazac nu mai deține acțiuni, potrivit declarațiilor făcute de Camelia Bazac.

viewscnt
Afla mai multe despre
ferrari
forza rossa
aston martin
bogdan militaru
camelia bazac