Ministerul Transporturilor: Comisia Europeană va finanța Magistrala 6 de metrou

Ministerul Transporturilor: Comisia Europeană va finanța Magistrala 6 de metrou
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2018

Ministerul Transporturilor a anunțat joi că Comisia Europeană (CE) va finanța proiectul legăturii de metrou cu aeroportul Henri Coandă, Magistrala 6. Valoarea totală a proiectului este 1,391 miliarde euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În acest moment au loc negocieri privind valoarea maximă a fondurilor nerambursabile ce vor fi alocate prin Programul Operațional Infrastructură Mare”, se arată în comunicat.

Valoarea finală a proiectului depinde și de discuțiile dintre autoritățile române, CE și Agenția Internațională de Cooperare a Japoniei, scrie News.ro.

Antifrauda anunță controale la tranzacții în numerar și transporturi de mașini second-hand: \ CITEȘTE ȘI Antifrauda anunță controale la tranzacții în numerar și transporturi de mașini second-hand: "Prețul mic al unei mașini la mâna a doua poate ascunde mai mult decât probleme tehnice"

”Obiectul cererii de finanțare este reprezentat de asigurarea unei conexiuni directe între București și Otopeni, respectiv între Gara de Nord București și Aeroportul Internațional Henri Coandă, prin construirea unei noi linii de metrou cu o lungime de 14,2 km și 12 stații de metrou”, se arată în comunicat.

Cofinanțarea va fi asigurată din împrumut de la Banca Japoneză pentru Cooperare Internațională, precum și din fonduri de la bugetul de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
magistrala 6
metrou