Noile probleme la Boeing. Inspectorii au găsit fisuri la mai multe aeronave

Noile probleme la Boeing. Inspectorii au găsit fisuri la mai multe aeronave
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2019

Verificările efectuate la aeronavele Boeing 737 NG, după ce Administrația Federală a Aviației (FAA) a fost notificată în privința unor fisuri structurale, au cuprins până acum peste 800 de aeronave, iar la 38 au fost observate fisuri la îmbinarea dintre aripă și fuzelaj. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Aeronavele vor fi reparate urgent, iar inspecțiile vor continua și la restul flotei de 737 Next Generation. La nivel mondial, sunt folosite 6.800 de astfel de aeronave, relatează Digi 24.

 

 

 

Turcia susține că va reuși să compenseze turiștii pierduți din cauza falimentului Thomas Cook CITEȘTE ȘI Turcia susține că va reuși să compenseze turiștii pierduți din cauza falimentului Thomas Cook

Fisurile au fost găsite în structurile care atașează aripile avionului la corpul acestuia, elemente care sunt proiectate pentru a rezista la peste 90.000 de aterizări și decolări fără a ceda.

Aeronavele 737 Max sunt consemnate la sol din luna martie, iar investigatorii evaluează siguranța acestora, în urma accidentelor fatale din Indonezia și Etiopia, în care peste 340 de oameni și-au pierdut viața.

Familiile care au pierdut rude în două accidente fatale ale unor aeronave Boeing 737 MAX vor primi fiecare aproximativ 144.500 de dolari din partea companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
fisuri boeing
accidente boeing
defectiuni boeing