Nouă stații de metrou vor fi modernizate

Nouă stații de metrou vor fi modernizate
scris 5 sep 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că vor fi modernizate nouă stații de metrou, în baza unui protocol semnat de Metrorex cu Primăria Sectorului 4, și astfel vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier și vor fi amenajate spațiile interioare astfel încât să fie asigurat un grad crescut de siguranță și confort pentru călători.

„9 stații de metrou vor fi modernizate! În baza unui protocolul semnat, astăzi, de Metrorex și Primăria Sectorului 4 vor fi derulate o serie de proiecte în comun pentru regenerarea urbană a zonelor din jurul următoarelor stații de metrou de pe raza Sectorului 4: ⁃ Piața Unirii (de pe raza sect. 4); ⁃ Tineretului; ⁃ Timpuri Noi; ⁃ Eroii Revoluției; ⁃ Constantin Brâncoveanu; ⁃ Piața Sudului; ⁃ Apărătorii Patriei; ⁃ Dimitrie Leonida; ⁃ Berceni”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Noul Dacia Spring, schimbări majore în 2024 CITEȘTE ȘI Noul Dacia Spring, schimbări majore în 2024

Ministrul Transporturilor a adăugat că astfel, vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier și vor fi amenajate spațiile interioare astfel încât să fie asigurat un grad crescut de siguranță și confort pentru călători, scrie News.ro.

„Finanțarea activităților de modernizare și reamenajare se va realiza din bugetul local al Sectorului 4 sau din alte surse legal constituite, după caz. Metrorex va oferi asistență tehnică la elaborarea proiectelor tehnice și pe parcursul derulării lucrărilor”, a completat Grindeanu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu