Număr record de pasageri pe Aeroportul din Târgu Mureș

Număr record de pasageri pe Aeroportul din Târgu Mureș
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2022

Numărul de pasageri pe Aeroportul din Târgu Mureș a crescut peste nivelul anterior pandemiei, iar aeroportul se așteaptă la un flux și mai mare de pasageri în luna iulie, spune directorul acestuia, Peti Andras, citat de Agenția de presă Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Suntem deja peste nivelul înregistrat înainte de pandemie, mai exact în 2019.Am înregistrat 18.500 de pasageri doar în luna iunie, suntem în creștere continuă și ne așteptăm ca în luna iulie să ajungem până la 24.000 de pasageri. Zborurile au crescut enorm și este clar că a fost o lipsă de mobilitate în ultimii doi ani, iar acum lumea a început să iasă, să viziteze”, susține directorul.

Vânzările Dacia din Marea Britanie au crescut semnificativ CITEȘTE ȘI Vânzările Dacia din Marea Britanie au crescut semnificativ

În prezent de pe Aeroportul „Transilvania” din Târgu Mureș pleacă șapte zboruri, atât curse sezoniere spre Turcia, Egipt sau Grecia, cât și regulate spre Londra, Budapesta, Memmingen și Dortmund. Zborurile de pe Aeroportul „Transilvania” nu s-au confruntat cu anulări sistemice, iar în ultimul an au înregistrat doar trei astfel de evenimente.

Totuși, conducerea aeroportului îi sfătuiește pe toți cei care își planifică un zbor să își împacheteze un schimb de haine, câteva produse de igienă, inclusiv în bagajul de mână, să încheie o asigurare de călătorie și să aibă mereu o sumă de bani la ei.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul din târgu mureș
pasageri