Număr record de zboruri care leagă România de Israel în această toamnă

Număr record de zboruri care leagă România de Israel în această toamnă
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 17 sep 2018

Israelul este una dintre destinațiile cu cea mai dinamică creștere pentru călătorii români, după evoluția ultimilor doi ani. Această afirmație este susținută de numărul tot mai mare de turiști raportat lunar de către Ministerul Turismului din Israel, dar și de numărul tot mai mare de zboruri disponibile de pe marile aeroporturi din România către Tel Aviv și Eilat, a anunțat Ministerul israelian al Turismului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit celor mai recente cifre, patru companii aeriene au zboruri directe de la București la Tel Aviv. În total, în fiecare săptămână, peste 40 de zboruri decolează de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă spre Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Prețurile încep de la 38 euro/bilet și pasagerii au posibilitatea de a zbura cu companii low cost precum Wizz Air, smart cost precum Blue Air sau să aleagă o companie de linie precum El Al sau Tarom.

Hotelierii susțin că numărul turiștilor israelieni în România începe să scadă după ce jandarmii au agresat patru dintre aceștia CITEȘTE ȘI Hotelierii susțin că numărul turiștilor israelieni în România începe să scadă după ce jandarmii au agresat patru dintre aceștia

Începând cu 28 octombrie, două zboruri directe vor asigura legătura între București și Eilat, agențiile de turism rezervând deja bilete de grup pentru perioada de toamnă / iarnă.

În ultimul an, companiile precum Wizz Air și Blue Air au deschis zboruri directe din cinci orașe din România spre Tel Aviv. Acestea includ Timișoara (3 zboruri pe săptămână), Craiova (2 zboruri pe săptămână), Iași (3 zboruri pe săptămână), Cluj-Napoca (3 zboruri pe săptămână) și Sibiu (2 zboruri pe săptămână).

În 2015, doar 23 de zboruri directe legau Tel Avivul de București, ruta fiind operată în principal de companii de linie.

viewscnt
Afla mai multe despre
israel
zboruri
romania