Touroperator: Familiile din Israel preferă România pentru litoral și munte, dar promovarea este zero

Touroperator: Familiile din Israel preferă România pentru litoral și munte, dar promovarea este zero
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2018

România este o destinație foarte bună pentru familii din Israel, care preferă litoralul, alegând Mamaia și Neptun, dar și Costinești. O altă destinație favorită este Valea Prahovei, cu Sinaia și Predeal, ca și zona Moieciu-Bran. Din păcate, însă, cel puțin pe piața israeliană, promovarea românească pe zona balneo este zero, iar, per total, promovarea nu este una modernă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Aprecierile aparțin touroperatorului israelian Meshek Wings, care operează pentru litoralul românesc trei curse charter săptămânal dinspre Tel Aviv, derulate până în luna septembrie.

CTP țintește un portofoliu de 1 milion metri pătrați până la sfârșitul anului 2018 CITEȘTE ȘI CTP țintește un portofoliu de 1 milion metri pătrați până la sfârșitul anului 2018

„La ora actuală, city break-urile pentru București, cu zboruri pe relația Tel Aviv - București, se bucură de un mare succes. Ca să vă ofer un singur exemplu, doar o singură firmă din Israel a rezervat prin noi 2.850 de locuri”, spune Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wings. 

România are în multe zone turistice atracții pentru copii, care sunt promovate intens de Meshek Wings. Din păcate, cel puțin pe piața israeliană, promovarea românească pe zona balneo este zero iar per total ar trebui ca România să deruleze o promovare mai modernă, arată sursa citată.

Potrivit reprezentanților Meshek Wings, printre problemele cu care se confruntă, și în prezent, turismul românesc sunt comunicarea mai greoaie, ce ar trebui să fie mai rapidă și mai modernă. De asemenea, România are multe obiective turistice încă puțin cunoscute, care merită vizitate și promovate. Pe de altă parte, hotelurile cresc tarifele, ținând cont că piața se dezvoltă.

”Sperăm ca tarifele să nu se ridice exagerat de mult, să nu le mai poată înghiți piața. România, ca și destinație pentru touroperatori, nu întâmpină probleme dacă știi să faci promovarea”, adaugă Meidan Butnaru.

Touroperatorul israelian Meshek Wings aduce anual câteva zecii de mii de turiști israelieni în vacanță în România. Compania a operat în ultimii ani curse charter între Tel Aviv și Constanța, Oradea și București.

viewscnt
Afla mai multe despre
meshek wings
turisti
israle