Patru oferte pentru construirea Tronsonului 3 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș

Patru oferte pentru construirea Tronsonului 3 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2023

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că au fost depuse patru oferte pentru construirea Tronsonului 3 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș, contractul fiind finanțat prin fonduri europene, iar perioada de proiectare fiind de maximum 12 luni și cea de execuție de 36 de luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Au fost depuse patrul oferte pentru construirea Tronsonului 3 (Arpașu de Jos- Sâmbăta de Sus) al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș! Pentru proiectarea și execuția acestui lot, cu o lungime de 17,61 de km și o valoare estimată cuprinsă între 1,83 de miliarde de lei și 2,16 miliarde de lei (fără TVA), au depus oferte firme și asocieri de firme din Italia, Turcia și Ucraina”, a anunțat Sorin Grindeanu.

FOTO Noi drumuri de mare viteză lansate în România CITEȘTE ȘI FOTO Noi drumuri de mare viteză lansate în România

El a mai precizat că acest contract este finanțat prin Programul Transport, din fonduri europene, și prevede maximum 12 luni pentru perioada de proiectare și 36 de luni pentru execuție, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
sibiu fagaras
autostrada