Porsche deschide mâine primul său service destinat exclusiv automobilelor clasice

Porsche deschide mâine primul său service destinat exclusiv automobilelor clasice

Foto: Porsche.com

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 25 nov 2015

Porsche, divizia de automobile sport de lux a grupului german Volkswagen, va inaugura joi în Olanda primul său centru service la nivel mondial pentru automobile clasice. Pe lângă serviciile de reparații, întreținere și restaurare, Porsche Classic Centre Gelderland va include un show-room cu vânzare pentru modelele produse de compania fondată de Ferdinand Porsche în urmă cu 84 de ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Porsche Classic Centre Gelderland, situat în apropiere de orașul Arnhem, în provincia olandeză Gelderland, este primul centru Porsche care oferă servicii de reparații și vânzări exclusiv pentru mașinile clasice.

"Peste 70% dintre modelele produse de Porsche sunt încă în circulație. Pentru a se asigura că modelele clasice beneficiază de cea mai bună asistență și de cele mai bune centre de reparații, Porsche înființează o rețea internațională de centre de vânzare și servicii, care va include aproximativ 100 de unități până în 2018", se arată într-un comunicat al Porsche.

Potrivit constructorului auto, rețeaua mondială Porsche Classic Partners va fi formată, în principal, din centrele service Porsche existente, care vor fi reorganizate cu scopul de a oferi și servicii pentru mașini clasice.

În prezent, rețeaua include 24 de centre service pentru automobile clasice, în Germania, Estonia, Franța, Marea Britanie, Italia, Japonia, Elveția, Ungaria, Africa de Sud, Tailanda și Emiratele Arabe Unite.

Următoarele centre vor fi deschise în Australia, Belgia, Canada și SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche
masini clasice
porsche classic centre gelderland
olanda
service