Președintele Toyota crede că autovehiculele electrice nu sunt pregătite încă pentru producția de masă

Președintele Toyota crede că autovehiculele electrice nu sunt pregătite încă pentru producția de masă
scris 18 nov 2017

Automobilele care funcționează pe bază baterii nu sunt pregătite încă pentru producția de masă, a declarat președintele producătorului auto japonez Toyota Motor Corp, adăugând că în opinia sa constructorul american de vehicule electrice Tesla nu este un exemplu de urmat, informează Bloomberg.

"Automobilele care funcționează pe bază baterie cu o autonomie extinsă sunt foarte scumpe și este nevoie de mult timp pentru a le încărca. Astfel de automobile nu se potrivesc cu programul nostru", a spus Takeshi Uchiyamada într-un interviu acordat revistei germane Der Spiegel.

Crescătorii de vaci, oi și porci spun că marile lanțuri de magazine au scumpit carnea CITEȘTE ȘI Crescătorii de vaci, oi și porci spun că marile lanțuri de magazine au scumpit carnea

Uchiyamada a dezvăluit că Toyota lucrează la un nou tip de baterie solidă care va fi capabilă să stocheze mai multă energie și care va putea fi încărcată mai rapid decât actualele modele, scrie Agerpres.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
toyota