Primăria Capitalei anunță că a relansat licitația pentru achiziția a 100 de autobuze electrice

Primăria Capitalei anunță că a relansat licitația pentru achiziția a 100 de autobuze electrice
scris 17 iun 2022

Primăria Capitalei anunță că a relansat licitația pentru achiziția a 100 de autobuze electrice, valoarea totală estimată fiind de circa 304 milioane de lei fără TVA. Primele 34 de astfel de autobuze ar urma să fie livrate în primul an de la semnarea contractului.

"Primăria Municipiului București a relansat astăzi în SEAP licitația pentru achiziționarea a 100 de autobuze electrice și a infrastructurii de încărcare necesară acestora, pentru modernizarea transportului public în comun din Capitală. Valoarea totală estimată pentru achiziționarea celor 100 de autobuze electrice este de 304.670.300 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi seară, de Primăria Capitalei.

VIDEO Cel mai mare zăcământ de gaze din Rusia, în flăcări CITEȘTE ȘI VIDEO Cel mai mare zăcământ de gaze din Rusia, în flăcări

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 iulie, scrie News.ro.

Conform caietului de sarcini, în primul an de la semnarea contractului, vor fi livrate 34 de autobuze, restul de 66 urmând să fie livrate anul următor.

Reprezentanții Primăriei afirmă că noile autobuze electrice vor fi din gama de 12 metri lungime și vor avea autonomie de minim 200 km între două încărcări succesive, tracțiune complet electrică, realizată autonom cu Sistem Reîncărcabil de Stocare e Energiei Electrice (SRSEE), baterii de acumulatori, podea complet coborâtă pe toată lungimea vehiculului, trei uși duble și aer condiționat.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria capitalei
licitatie
autobuze electrice