Profitul Fiat Chrysler s-a dublat în trimestrul patru, parțial datorită reducerii costurilor

Profitul Fiat Chrysler s-a dublat în trimestrul patru, parțial datorită reducerii costurilor
scris 26 ian 2017

Fiat Chrysler și-a dublat profitul în trimestrul al patrulea al anului trecut, parțial prin evitarea costurilor suplimentare consemnate în aceeași perioadă a anului trecut pentru ajustarea producției în Statele Unite, relatează Wall Street Journal.

Producătorul auto a obținut un profit net de 409 milioane de euro în trimestrul patru, față de 196 de milioane de euro în aceeași perioadă a anului 2015. Veniturile au urcat cu 1%, la 29,72 miliarde de euro, scrie News.ro.

Datoria industrială netă, indicator al Fiat Chrysler urmărit cu atenție, a scăzut la 4,6 miliarde de euro la sfârșitul lunii decembrie, de la 6,5 miliarde de euro la sfârșitul lunii septembrie.

Grupul anticipează pentru 2017 venituri de cel puțin 115 miliarde de euro și un profit operațoonal, care exclude elementele excepționale, de minim 7 miliarde de euro. Datoriile ar trebui să scadă semnificativ în acest an, potrivit Fiat Chrysler.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
fiat chrysler