Programul Rabla va continua în acest an

 Programul Rabla va continua în acest an
scris 4 mar 2021

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunță că Programul Rabla va continua în acest an cu cel puțin același buget ca anul trecut.

”Mergem cel puțin cu sumele de anul trecut cel puțin cu bugetul de anul trecut și cu numărul de autoturisme de anul trecut. Căutăm resurse dacă putem să extindem programul. Trebuie să venim și în sprijinul autorităților publice locale cu mijloace de transport în comun electrice”, a declarat ministrul Mediului, miercuri seară, la TVR, referindu-se la Programul Rabla. 

Schimbări pregătite la contractele de telemuncă, atât pentru angajați, cât și pentru angajator CITEȘTE ȘI Schimbări pregătite la contractele de telemuncă, atât pentru angajați, cât și pentru angajator

Tanczos Barna a vorbit și despre Programul Rabla pentru electrocasnice, catalogând drept ”o catastrofă” ceea ce s-a întâmplat anul trecut cu acest program. Întrebat dacă anul acesta va fi implementat acest program, ministrul a răspuns: ”Cu siguranță. Anul trecut a fost o catastrofă din acest punct de vedere. A clacat sistemul informatic. A fost gestionat... era o catastrofă de program. Este un program dezvoltat mai demult, a ajuns să fie implementat fără să fie verificat, testat, nu s-a așteptat, probabil, nimeni la această avalanșă de solicitări și, la suprasolicitare, a cedat”, scrie News.ro.

Tanczos Barna a precizat că acest program a fost verificat, ”regândit” și că Ministerul are sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale și că programul va fi funcțional după ce va exista un buget alocat acestuia.

viewscnt
Afla mai multe despre
programul rabla
tanczos barna