Protest al angajatilor GFR, la Ploiesti

Protest al angajatilor GFR, la Ploiesti
scris 19 mar 2018

Zeci de salariați ai companiei Grup Feroviar Român (GFR), opreator privat de transport feroviar, au refuzat să muncească, luni dimineață, și s-au adunat la porțile unor rafinării din Ploiești pe platformele cărora lucrează, ei protestând față de salariile mici pe care primesc.

Angajații GFR care lucrează pe platformele rafinăriilor Petrobrazi și Petrotel Lukoil au refuzat să mai muncească, luni dimineață, ei protestând astfel față de salariile mici pe care le primesc, scrie News.ro.

Oamenii care s-au adunat la porțile rafinăriilor susțin că au salarii de 2.000 de lei, pe care le cataloghează drept ”foarte mici” având în vedere resposabilitatea pe care o au.

Mai puțin de 1% din șoferii implicați în accidente au solicitat pe perioada reparațiilor, în baza poliței RCA, o mașină de înlocuire CITEȘTE ȘI Mai puțin de 1% din șoferii implicați în accidente au solicitat pe perioada reparațiilor, în baza poliței RCA, o mașină de înlocuire

”Noi ca organizație sindicală suntem în perioada de negocieri în care au loc discuții cu patronatul pentru rezolvarea solicitărilor salariaților, solicitări transmise către administrație în acest sens. Sperăm ca atât oamenii, cât și societatea să înțeleagă și să mergem mai departe. Lucrurile trebuie tratate cu atenție pentru că suntem în perioada de negocieri și în acest moment nu am reușit să închidem această perioadă” a declarat liderul sindicatului Feroviarul Cătălin Angheli.

Acesta a precizat că protestul nu este unul organizat, ci angajații au avut inițiativa de a nu intra la lucru.

viewscnt
Afla mai multe despre
gfr
greva