Punctul de trecere a frontierei româno-ucrainene cu bacul de la Isaccea, operațional

 Punctul de trecere a frontierei româno-ucrainene cu bacul de la Isaccea, operațional
scris 14 aug 2020

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că noul punct de trecere a frontierei cu bacul dintre România și Ucraina, de la Isaccea, a devenit operațional.

”Miercuri, 12.08.2020, au tranzitat noul punct de trecere a frontierei cu bacul, de la Isaccea, primele camioane de transport internațional de mărfuri. Acest punct de frontieră dintre România și Ucraina face legătura cu bacul între orașele Isaccea (județul Tulcea) și Orlovka (regiunea Odesa). Precizăm că tranzitarea punctului de trecere a frontierei se realizează operativ, fără timpi de așteptare suplimentară”, a transmis, joi, CNAIR.

ROMATSA, amendată pentru impunerea unui criteriu de vârstă controlorilor CITEȘTE ȘI ROMATSA, amendată pentru impunerea unui criteriu de vârstă controlorilor

Pentru ca operatorii care folosesc această rută de transport să utilizeze fără impedimente rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România, CNAIR a pregătit desfășurarea în bune condiții a următoarelor activități specifice punctelor de trecere a frontierei: comercializarea rovinietelor, emiterea de Autorizații Speciale de Transport, verificarea și vizarea documentelor de acces la rețeaua rutieră din România; înregistrarea și prelucrarea vehiculelor în aplicația informatică utilizată, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
isaccea
frontiera