RATB: În orele de vârf, titlurile de călătorie vor fi verificate la urcarea în mijloacele de transport în comun

RATB: În orele de vârf, titlurile de călătorie vor fi verificate la urcarea în mijloacele de transport în comun
scris 7 iul 2017

Echipe de control ale RATB vor verifica, începând de vineri, la urcarea în mijloacele de transport în comun, dacă pasagerii au titluri de călătorie valabile. Verificările vor fi făcute la orele de vârf, în stațiile cu flux mare de călători.

"Pentru a veni în sprijinul călătorilor și pentru a crește gradul de conștientizare asupra necesității achitării călătoriei, începând de vineri, 7 iulie 2017, Regia Autonomă de Transport București (RATB) a inițiat un proiect-pilot privind schimbarea parțială a procedurii de control, în sens preventiv", anunță RATB.

Conform regiei, în orele de vârf, în intervalele 6.00-9.00 și 17-19, echipe de control vor fi prezente în stațiile RATB cu flux major de călători și vor verifica la urcarea în vehicule existența titlurilor de călătorie. De asemenea, îi vor îndruma către centrele de vânzare pe cei care nu dețin titluri valabile, scrie News.ro.

Familia Bălășescu, care a fondat compania Urgent Curier, intră pe piața imobiliară preluând complexul Siriului Residence CITEȘTE ȘI Familia Bălășescu, care a fondat compania Urgent Curier, intră pe piața imobiliară preluând complexul Siriului Residence

În afara acestui interval orar, activitatea de control se va desfășura normal.

La sfârșitul lunii iulie, după încheierea proiectului pilot vor fi făcute evaluări pentru a stabili măsurile care urmează a fi luate în continuare, precizează RATB.

viewscnt
Afla mai multe despre
ratb
transport in comun
echipe de control