Renault are în plan să renunțe la 5.000 de angajați, până în anul 2024

Renault are în plan să renunțe la 5.000 de angajați, până în anul 2024
scris 27 mai 2020

Renault este pe punctul de a anunța un plan de reducere a costurilor cu două miliarde de euro (2,2 miliarde de dolari), care implică renunțarea la 5.000 de angajați până în anul 2024, a anunțat publicația franceză Le Figaro, citată de Reuters.

Producătorul auto francez, care încă așteaptă finalizarea discuțiilor cu autoritățile de la Paris pentru un împrumut garantat de stat, în valoare de cinci miliarde de euro, nu va recurge la simple concedieri, în schimb "nu-i va mai înlocui pe angajații care intenționează să se pensioneze", susține Le Figaro.

CONFIRMARE Bucureștenii pot plăti călătoriile cu autobuzul direct cu cardul bancar. Momentan, doar pe liniile expres CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Bucureștenii pot plăti călătoriile cu autobuzul direct cu cardul bancar. Momentan, doar pe liniile expres

În 2019, Renault avea 48.500 de angajați în Franța. Statul francez deține 15% din Renault, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
renault
concedieri