Renault și Nissan trebuie să simplifice procesul decizional al alianței lor, potrivit președintelui grupului francez

Renault și Nissan trebuie să simplifice procesul decizional al alianței lor, potrivit președintelui grupului francez
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2019

Renault și Nissan trebuie să simplifice procesul decizional al alianței lor, iar dezvoltarea acționariatului încrucișat nu este în planurile actuale, a declarat președintele producătorului auto francez, Jean-Dominique Senard, în comentarii publicate duminică, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nissan Motor, Renault și partenerul lor mai mic Mitsubishi Motors au convenit recent că vor  modifica alianța pentru a echilibra influența fiecărei companii, scrie News.ro.

”Am ajuns la concluzia că trebuie să simplificăm considerabil procesul decizional al alianței. Doresc ca acesta să fie mai restrâns și realizat de acei oameni care au puterea să iaa decizii în fiecare companie”, a afirmat Senard într-un inteviu publicat pe site-ul Le Figaro.

Ford anunță concedieri CITEȘTE ȘI Ford anunță concedieri

Înlăturarea lui Carlos Ghosn, care a salvat Nissan de la faliment în 1999, de la conducerea alianței a provocat incertitudini legate de viitorul acesteia.

Senard a spus că dezvoltarea acționariatului încrucișat al alianței nu este luat în considerare în prezent.

”Echipele din jurul meu nu sunt mobilizate pe acest subiect. Singura fuziune la care lucrez este cea a culturilor noastre”, a explicat șeful Renault.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
nissan