Analiza de securitate a companiei Boeing privind modelele 737 Max avea defecte majore

Analiza de securitate a companiei Boeing privind modelele 737 Max avea defecte majore
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2019

Analiza de securitate a companiei Boeing privind un nou sistem de control al zborului implementat pe modelul 737 Max avea defecte majore, a informat Seattle Times, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Analiza de securitate pentru sistemul de control al zborurilor, numit MCAS, a subestimat puterea acestui sistem, conform Seattle Times, care a făcut referire la informații primite de la actuali și foști ingineri ai Administrației Federale de Aviație (FAA), scrie News.ro.

Idee: Șoferii să își aleagă ei perioada în care le va fi suspendat permisul de conducere CITEȘTE ȘI Idee: Șoferii să își aleagă ei perioada în care le va fi suspendat permisul de conducere

Seattle Times relatează și că atât Boeing, cât și FAA au fost informate de detaliile acestei situații și li s-a cerut să ofere răspunsuri acum 11 zile, înainte de prăbușirea zborului Ethiopian Airlines de duminica trecută, care a dus la moartea tuturor celor 157 de persoane aflate la bord.

Același model de avion, folosit de compania Lion Air, s-a prăbușit pe coasta Indoneziei în octombrie 2018, ucigând cele 189 de persoane aflate la bord.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
737 max