Restricții de circulație pe Valea Oltului, în perioada 18 septembrie - 14 noiembrie

Restricții de circulație pe Valea Oltului, în perioada 18 septembrie - 14 noiembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2023

Traficul rutier va fi restricționat, în perioada 18 septembrie - 14 noiembrie, pe DN 7, Valea Oltului, pentru executarea unor lucrări, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În perioada menționată se vor institui restricții de circulație pe DN 7, km 246+500 - km 251+025, în vederea executării unor lucrări de "stabilizare versanți pe sectorul cuprins între km 246+722 și km 247+015", scrie Agerpres.

Ford Puma, produs la Craiova - cel mai vândut automobil din Marea Britanie în acest an CITEȘTE ȘI Ford Puma, produs la Craiova - cel mai vândut automobil din Marea Britanie în acest an

Potrivit sursei citate, traficul se va închide pe sectoare de drum de maximum 250 metri, în reprize de 20 de minute, la intervale de 30 de minute, în funcție de intensitatea traficului la momentul executării lucrărilor de rănguire.

De asemenea se vor efectua lucrări de amenajare a trotuarelor și accese la proprietăți în localitatea Boița, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a drumului. Astfel, traficul se va desfășura în ambele sensuri de circulație pe un sector de drum îngustat având lățimea minimă de 5,5 de metri.

Conform CNAIR, se vor executa și lucrări de refacere cale la podul situat la km 250+954. "Pe perioada lucrărilor se va circula alternativ pe câte un sens de circulație", se precizează în comunicat. 

viewscnt
Afla mai multe despre
valea oltului
restrictii