Rolls-Royce Phantom, cel mai avansat Rolls-Royce tehnologic, va fi prezent la SIAB. Este prima dată când producătorul are un stand propriu la un salon auto românesc

Rolls-Royce Phantom, cel mai avansat Rolls-Royce tehnologic, va fi prezent la SIAB. Este prima dată când producătorul are un stand propriu la un salon auto românesc
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 22 mar 2018

Noua generație Rolls Royce Phantom va fi expusă la SIAB, salonul auto care va începe la finalul acestei săptămâni la complexul Romexpo din București. Este o premieră faptul că Rolls Royce are un stand propriu la un salon auto românesc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Încă de la prima lansare a Rolls-Royce Phantom, cu mai mult de 90 de ani în urmă, acest automobil reprezintă simbolul suprem al succesului. Debutul noului simbol al luxului absolut este ocazia perfectă pentru a sărbători premiera noastră, odată cu reluarea Salonului Auto Internațional de la București", spune Peter Schoppmann, Director Regional, Rolls-Royce Motor Cars.

"Prezența noastră subliniază importanța din ce în ce mai mare a regiunii din Europa Centrală și de Est pentru Rolls-Royce și preconizăm o creștere în următorii ani", a adăugat acesta.

Din momentul în care Sir Henry Royce a prezentat Rolls-Royce Phantom în 1925, a fost considerată "Cea mai bună mașină din lume" de către cunoscători. Ca rezultat, marca a atras unele dintre cele mai influente și puternice persoane din lume, în cele mai importante momente ale istoriei ultimilor 93 de ani.

Volkswagen anunță oficial: premiera mondială a noului Touareg, pe 23 martie, la Beijing și la București. Clienții români își pot rezerva un exemplar chiar de la SIAB CITEȘTE ȘI Volkswagen anunță oficial: premiera mondială a noului Touareg, pe 23 martie, la Beijing și la București. Clienții români își pot rezerva un exemplar chiar de la SIAB

Actuala generație, cu numărul 8, a fost prezentată în premieră mondială anul trecut, în luna iulie, la Londra. Noul Phantom este cel mai avansat Rolls-Royce din punct de vedere tehnologic, are un motor V12 twin-turbo de 6,75 litri și o platformă dezvoltată cu cele mai noi materiale, cu foarte mult aluminiu, fiind astfel mai ușoară, mai rigidă, mai silențioasă și mai avansată din punct de vedere tehnologic.

Anii de cercetare și experiență asigură echilibrul perfect între linia arhitecturală și proporțională a noului Rolls-Royce, oferind în același timp un nou nivel al senzației de "Magic Carpet Ride". Mașina dispune de o transmisie cu asistență prin satelit, sistem de virare a roților din spate și o multitudine de alte tehnologii.

Standul Rolls-Royce Motor Cars de la SIAB va fi coordonat de Rolls-Royce Motor Cars Munich.

viewscnt
Afla mai multe despre
rolls royce
phantom
siab