Schimbare la conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Schimbare la conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere
scris 27 sep 2021

Mariana Ioniță a fost schimbată de la conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), iar în locul său director general a fost numit Cristian Pistol, fost director în companie.

La șefia Consiliului de Administrație a fost numit Bogdan Pascu, scrie Hotnews.ro

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

În locul lui Ioniță la șefia CNAIR de pe 29 septembrie va fi director general Cristian Pistol, fost director în cadrul CNAIR, recent numit chiar consilier al premierului Cîțu pe infrastructură.

Debarcarea lui Ioniță de la CNAIR vine la scurt timp după ce Consiliul de Administrație al Companiei a fost schimbat complet, la doar câteva zile după ce ministrul Cătălin Drulă și-a dat demisia. La șefia CA-ului CNAIR atunci a fost numit tocmai Cristian Pistol, fost director de Implementare Proiecte. Pistol a devenit în august consilier al premierului Florin Cîțu pe probleme de infrastructură.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Mariana Ioniță a fost numit director general în februarie 2020, pe vremea Guvernului condus de Ludovic Orban. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
mariana ioniță