Serviciul Permise Auto București se reorganizează pentru a reduce timpul de așteptare; 4 ore zilnic vor fi deschise mai multe ghișee

Serviciul Permise Auto București se reorganizează pentru a reduce timpul de așteptare; 4 ore zilnic vor fi deschise mai multe ghișee
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2017

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) București se va reorganiza, începând de luni, pentru a reduce timpul de așteptare la ghișee și pentru a micșora termenele de eliberare a documentelor și de programare la proba practică a examenului de obținere a permisului auto. Activitatea cu publicul se va desfășura în două schimburi, între 8.00 și 19.00, iar timp de patru ore cele două schimburi se vor suprapune, fiind deschise mai multe ghișee.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marți, de către reprezentanții Prefecturii București, activitatea SPCRPCÎV se va reorganiza de luni pentru a reduce timpul de așteptare la ghișee și pentru a micșora termenele de eliberare a documentelor și de programare la proba practică a examenului de obținere a permisului auto, scrie News.ro.

Din 06 noiembrie Serviciul va funcționa de luni până vineri, între orele: 08.00-19.30, programul de lucru cu publicul fiind de la 08.00 la 19.00, în două schimburi.

Beijing, aeroportul pe care poți pierde cele mai multe zboruri de legătură. București, la polul opus CITEȘTE ȘI Beijing, aeroportul pe care poți pierde cele mai multe zboruri de legătură. București, la polul opus

”Prin această reorganizare a SPCRPCÎV București se asigură o suprapunere a celor două schimburi pe un interval de timp de 4 ore, ceea ce va permite ca în intervalul orar 11.30-15.30, când se înregistrează cel mai mare număr de solicitanți, să fie deschise un număr sporit de ghișee”, anunță Prefectura București.

Totodată, Prefectura București reamintește că, începând de miercuri, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) va trimite permisele de conducere emise de serviciile din București și județul Ilfov la locuințele cetățenilor, prin Poșta Română.

În cazul în care livrarea permisului nu poate fi finalizată prin intermediul serviciului de curierat, acesta va putea fi ridicat ulterior de la sediul SPCRPCÎV București, de la un ghișeu specializat pentru eliberarea permiselor, cu program de lucru cu publicul, zilnic, între orele 15.30-19.00, disponibil și pentru cetățenii care nu doresc să le fie trimise prin poștă documentele.

viewscnt
Afla mai multe despre
serviciul permise bucuresti