Șoferii și controlorii STB vor începe să dea călătorilor măști sanitare

Șoferii și controlorii STB vor începe să dea călătorilor măști sanitare

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

scris 27 ian 2020

Societatea de Transport București va pune la dispoziția călătorilor măști sanitare, a anunțat, luni, directorul general al STB, Andrei Creci, în cadrul comandamentului de urgență convocat la sediul Primăriei în contextul cazurilor de gripă înregistrate în Capitală.

"Ca element de noutate, anul acesta, STB intenționează să achiziționeze și să distribuie către toți călătorii care vor dori acest lucru măști sanitare, pentru ca să fie prevenită și mai mult apariția unor focare de infecție, mai ales în mijloacele de transport în comun", a precizat el.

FOTO Boeing a efectuat zborul inaugural al noii aeronave 777X, cel mai mare avion comercial cu două motoare din lume CITEȘTE ȘI FOTO Boeing a efectuat zborul inaugural al noii aeronave 777X, cel mai mare avion comercial cu două motoare din lume

Creci a adăugat că STB va achiziționa servicii de dezinsecție și dezinfectare a mijloacelor de transport în comun, această activitate urmând să aibă loc pe timpul nopții. Se va folosi cloramină, care va fi aplicată pe barele de susținere, pe geamuri, pe scaune sau mânerele acestora, scrie Agerpres.

Primarul general, Gabriela Firea, a menționat că măștile sanitare vor putea fi distribuite de către conducătorul mijlocului de transport în comun sau de către controlori.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
masti sanitare