Tarom lansează o nouă cursă

Tarom lansează o nouă cursă
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 28 aug 2018

Transportatorul aerian național Tarom va introduce, din luna septembrie, curse regulate către capitala Armeniei, în urma unui acord încheiat cu Armenia International Airports, administratorul aeroportului internațional din Erevan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Zborurile pe ruta București – Erevan și retur vor fi operate de două ori pe săptămână, începând cu 5 septembrie.

Pe lângă noua rută spre Erevan, Tarom a anunțat recent că pregătește inaugurarea unor curse directe spre Odesa, Tbilisi, Baku și Berlin, în cadrul strategiei de dezvoltare a companiei.

Companiile aeriene măresc durata estimată a zborurilor pentru a evita acordarea de despăgubiri CITEȘTE ȘI Companiile aeriene măresc durata estimată a zborurilor pentru a evita acordarea de despăgubiri

Tarom, aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, are circa 1.850 de salariați și o flotă de 25 de aeronave.

Recent, cum a anunțat Profit.ro, Tarom a vândut companiei Armenia Airways cele două aeronave A310 din flotă, cumpărate în 1992 de Guvernul Petre Roman și scoase la acest moment din funcțiune, după ce în septembrie a amânat operațiunea, așteptând avizul direcțiilor din Ministerul Transporturilor. Armenia Airways este un startup care se pregătește să lanseze curse de pe Yerevan International Airport spre Moscova, Sankt Peteresburg, Amsterdam și Paris.

În iulie, compania a semnat un contract pentru suplimentarea flotei cu cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, ce vor fi livrate până în anul 2023.

În plus, Tarom vrea să înlocuiască 13 dintre cele 25 de avioane existente, potrivit directorului general al companiei, Werner Wolff.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
erevan
curse
zbor
armenia international airports
lansare