Tarom lansează o nouă ofertă de bilete ieftine

Tarom lansează o nouă ofertă de bilete ieftine
scris 9 dec 2019

Compania Tarom pune în vânzare în luna decembrie bilete cu prețuri începând cu 119 euro, dus-întors.

Astfel, în perioada 9 - 31 decembrie, clienții pot achiziționa bilete de avion de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rutele dintre București și Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chișinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon.

Aplicația de food delivery EuCeMananc se lansează astăzi în Cluj-Napoca și oferă în exclusivitate clienților comanda de grup CITEȘTE ȘI Aplicația de food delivery EuCeMananc se lansează astăzi în Cluj-Napoca și oferă în exclusivitate clienților comanda de grup

La tarife de la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi cumpărate bilete către Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan și Nisa, cu plecare din Capitală, iar de la 159 de euro dus-întors, vor costa biletele achiziționate între București - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Oferta este valabilă în perioada 15 ianuarie - 31 mai 2020.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tarom
bilete ieftine