Tarom reia zborurile începând cu 2 mai. Atena, Paris și Amsterdam - printre primele destinații

Tarom reia zborurile începând cu 2 mai. Atena, Paris și Amsterdam - printre primele destinații
scris 24 apr 2020

Compania națională de stat Tarom reia zborurile începând cu 2 mai. Prima destinație spre care se va putea zbura este Amsterdam, iar în următoarele zile vor fi zboruri și spre Atena, Paris și Frankfurt.

Dacă în zilele de 2 și 4 mai compania va opera un zbor spre Amsterdam, respectiv Atena, în data de 6 mai vor putea fi făcute călătorii spre Paris, Frankfurt, Amsterdam, anunță Europa FM.

VIDEO&FOTO Toyota a prezentat în premieră noul SUV Yaris Cross CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Toyota a prezentat în premieră noul SUV Yaris Cross

Zborurile se înmulțumesc ulterior, pe 8 mai, când pot fi rezervate bilete și spre Munchen.

Comisia Europeană va prezenta luna viitoare un set de reguli pentru reluarea în siguranță a călătoriilor aeriene atunci când se vor încheia măsurile de izolare adoptate pentru combaterea răspândirii coronavirusului, inclusiv distanțarea socială pe aeroporturi și avioane, în timp ce unele companii aeriene americane iau propriile lor măsuri de protecție.

Guvernul a aprobat, joi seară, printr-un memorandum, acordarea a câte unui ajutor pentru companiile aeriene Tarom și Blue Air, pentru compensarea efectelor pandemiei. Alocarea efectivă a ajutoarelor urmează să fie realizată ulterior, printr-o hotărâre, timp în care ar urma să fie încheiate și discuțiile cu oficialii Comisiei Europene în acest sens

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
zboruri