Termenul de depunere a ofertelor pentru secțiunea Boița - Cornetu a Autostrăzii Sibiu - Pitești a fost prelungit

Termenul de depunere a ofertelor pentru secțiunea Boița - Cornetu a Autostrăzii Sibiu - Pitești a fost prelungit

Foto: Inquam Photos / George Călin

scris 28 sep 2021

Termenul de depunere a ofertelor pentru secțiunea Boița - Cornetu a Autostrăzii Sibiu - Pitești a fost prelungit din nou, până la 20 octombrie 2021, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Aceasta este a doua decizie de prelungire a termenului pentru depunerea ofertelor pe această secțiune după ce termenul inițial, 20 septembrie, a fost prelungit până la 30 septembrie, scrie Agerpres.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Vor depune oferte doar cele 6 firme precalificate de CNAIR în etapa 1 a acestei proceduri de licitație restrânsă.

"Reiterăm că această prelungire s-a acordat ca urmare a solicitărilor primite cu privire la decalarea termenului pentru depunerea ofertelor, astfel încât aceasta să fie proporțională cu volumul de informații suplimentare aduse deja la cunoștință operatorilor economici prin clarificările publicate. Prin această prelungire, CNAIR are în vedere asigurarea unei maturități a ofertelor ce vor fi depuse raportat la complexitatea obiectivului de investiție", se arată în comunicatul CNAIR.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Ofertele precalificate sunt Asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret A.S. - Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret A.S; Asocierea Makyol Insaat Sanayi Turiszm Ve Ticaret A.S. - Gulermak Agir Sanayio Inșaat Ve Taahhut A.Ș. - Yapi Merkezi Inșaat Ve Sanayi A.Ș. - Ozaltin Inssat Ticaret Ve Sanayi A.S.; Asocierea Aktor S.A. - Rizzani de Eccher S.p.A; Asocierea Strabag SRL - Acciona Construccion SA; Impresa Pozzarotti & C S.p.A; Astaldi SPA.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrada