Tesla va prezenta primul său camion electric în septembrie

Tesla va prezenta primul său camion electric în septembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2017

Tesla va prezenta în septembrie, în premieră, un model de camion electric, în cadrul planurilor de extidere a gamei de produse, care mai includ un model pickup în următoarele 18-24 de luni și un automobil sport, a scris joi pe Twitter directorul general al companiei, Elon Musk, relatează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prezentările vor avea loc după lansarea în iulie a sedanului Model 3, prin care Tesla vrea să treacă de la statutul de producător auto de nișă la producția de serie, scrie News.ro.

”Echipa a făcut o treabă uimitoare. Trecem în mod serios la nivelul următor”, a scris Musk, referindu-se la camionul electric.

Analiștii au speculat rapid că Musk ar putea să fi făcut aluzie la funcții de conducere autonomă.

Industria auto a adoptat un sistem cu cinci niveluri pentru măsurarea sistemelor autonome, cel mai ridicat fiind capabil să efectueze toate funcțiile de conducere a vehiculelor.

Surpriză în segmentul premium: Audi încheie primul trimestru în scădere la nivel global CITEȘTE ȘI Surpriză în segmentul premium: Audi încheie primul trimestru în scădere la nivel global

”Lucrul important este că în timp ce toată lumea se concentrează pe Model 3, există multe alte proiecte care au loc la Tesla”, a declarat Ben Kallo, analist la firma Robert W. Baird & Co..

Reprezentanții Tesla au refuzat să comenteze mesajele postate de Musk pe Twitter.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
camion electric