Trafic feroviar închis timp de două luni, între Vișeu de Jos și Sighetu Marmației

 Trafic feroviar închis timp de două luni, între Vișeu de Jos și Sighetu Marmației
scris 23 sep 2019

Traficul feroviar este închis, începân de luni și până în 23 noiembrie, pe secția de cale ferată 409, între localitățile Vișeu de Jos și Sighetu Marmației, județul Maramureș, întrucât se fac lucrări de întreținere la un tunel. Călătorii vor fi transbordați cu autobuze puse la dispoziție de CFR Călători.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că traficul feroviar va fi închis, începând de luni și până în 23 noiembrie, pe secția de cale ferată 409, între localitățile Vișeu de Jos și Sighetu Marmației, județul Maramureș, scrie News.ro.

Numărul mașinilor diesel care circulă în Europa a crescut cu 74% în ultimii 4 ani CITEȘTE ȘI Numărul mașinilor diesel care circulă în Europa a crescut cu 74% în ultimii 4 ani

Măsura a fost luată întrucât se fac lucrări de întreținere la tunelul din localitatea Runcu, între stațiile CF Leordina și Valea Vișeului.

Călătorii vor fi transbordați cu autobuze puse la dispoziție de CFR Călători.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cfr
viseu de sus
sighetu marmatiei