Trei oferte pentru realizarea documentației tehnice necesare scoaterii la licitație a lucrărilor de modernizare a Transfăgărășanului

Trei oferte pentru realizarea documentației tehnice necesare scoaterii la licitație a lucrărilor de modernizare a Transfăgărășanului
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2023

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat că au fost primite trei oferte pentru contractul de proiectare aferent lucrărilor de modernizare a DN 7C - Transfăgărășanul, lucrări care au ca scop menținerea circulației rutiere deschisă pe o perioadă mai lungă din an. Valoarea estimată a contractului este de 10,14 milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cristian Pistol a anunțat că au fost depuse 3 oferte pentru realizarea documentației tehnice necesare scoaterii la licitație a lucrărilor de modernizare a Transfăgărășanului, DN 7C, scrie News.ro.

VIDEO Noua atracție turistică a României CITEȘTE ȘI VIDEO Noua atracție turistică a României

Potrivit acestuia, cei trei ofertanți care concurează pentru acest contract de proiectare (SF) a sectorului cuprins între km 104 și km 130+800 sunt Rutier Conex XXI S.R.L., Specialist Consulting SRL și Total Business Land SRL.

”Contractul prevede adoptarea unor soluții tehnice corespunzătoare pentru ca circulația să fie deschisă pe o perioadă cât mai lungă a anului pe secțiunea dintre Piscul Negru și Cabana Bâlea Cascadă. Valoarea estimată a contractului (finanțat prin PT) este de 10,14 milioane de lei (fără TVA). Durata contractului de proiectare este de 12 luni, din care 9 luni pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții”, a adăugat șefu.l CNAIR.

Ofertele vor fi analizate de Comisia de Evaluare, care va desemna câștigătorul.

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, anunța, în luna iunie, va fi elaborat un studiu de fezabilitate prin care să fie găsite soluții tehnice pentru menținerea DN 7C - Transfăgărășanul deschis pentru circulație, între Piscul Negru și Cabana Bâlea Cascadă, o perioadă cât mai lungă, în fiecare an.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfăgărășan
cnair