Trei pasaje rutiere vor fi construite pe DN1

Trei pasaje rutiere vor fi construite pe DN1
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2022

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat protocoale de colaborare cu reprezentanții Consiliului Județean Prahova pentru construcția a trei pasaje rutiere pe DN1 la Sinaia și Azuga, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Aceste pasaje, așteptate atât de oamenii din zonă, cât și de cei care tranzitează DN1, vor fi foarte utile pentru fluidizarea traficului rutier pe traseul București - Sinaia", a anunțat ministrul.

Ministrul Transporturilor anunță începerea licitației pentru proiectarea și execuția a trei loturi din autostrada Sibiu-Făgăraș. Lucrările vor dura trei ani CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor anunță începerea licitației pentru proiectarea și execuția a trei loturi din autostrada Sibiu-Făgăraș. Lucrările vor dura trei ani

El a precizat că pasajele rutiere vor fi situate la intersecția DN 1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud), la intersecția DN 1 cu Bulevardul Ferdinand (Sinaia Nord) și la intersecția DN 1 cu Strada Prahovei (Azuga), scrie Agerpres.

Ministrul Transporturilor a precizat că finanțarea lucrărilor este asigurată din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaje rutiere
dn1