Uber a raportat pierderi de un miliard de dolari în primul trimestru

Uber a raportat pierderi de un miliard de dolari în primul trimestru
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2019

Compania americană de ridesharing Uber Technologies Inc a raportat joi pierderi de un miliard de dolari în primul său raport trimestrial ca firmă publică, în urma majorării cheltuielilor pentru activitățile de livrare de mâncare și transport, transmit Sky News și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Veniturile au urcat cu 20% în primele trei luni din acest an, la 3,1 miliarde de dolari, în linie cu estimările companiei, ceea ce a dus la creșterea acțiunilor cu 2,6% la Bursa de la New York, scrie Agerpres.

Netflix pregătește scumpirea abonamentelor CITEȘTE ȘI Netflix pregătește scumpirea abonamentelor

Costurile au crescut cu 35% în primul trimestru din 2019, deoarece compania a cheltuit masiv cu listarea la bursă din această lună.

Numărul utilizatorilor activi lunari ai Uber a urcat la 93 de milioane pe plan global, de la 91 de milioane la 31 decembrie 2018.

Uber a fost înființată în anul 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă - cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Din februarie 2015, Uber este prezent și în România, în București și, din 2016 și la Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și Iași.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
ridesharing