Veniturile principalelor bănci de investiții din lume au urcat

Veniturile principalelor bănci de investiții din lume au urcat
scris 31 mai 2019

Veniturile principalelor bănci de investiții din lume, obținute din tranzacții cu materii prime, vânzarea derivatelor și alte activități din sector, au crescut cu 6% în primul trimestru din acest an, în urma majorării câștigurilor din țiței, se arată într-un studiu realizat de compania de analize Coalition, transmite Reuters.

Creșterea vine după o redresare a veniturilor obținute anul trecut din tranzacții cu materii prime de către primele 12 bănci de investiții din lume, scrie Agerpres.

DOCUMENT Guvernul dă înapoi cu cerințele de capital care ar fi scos din piață fondurile private de pensii CITEȘTE ȘI DOCUMENT Guvernul dă înapoi cu cerințele de capital care ar fi scos din piață fondurile private de pensii

În primul trimestru din 2019, veniturile principalelor bănci de investiții din lume, obținute din tranzacții cu materii prime, vânzarea derivatelor și alte activități din sector au urcat la 1,2 miliarde de dolari, comparativ cu perioada similară din 2018, arată datele publicate joi de Coalition.

Cele 12 bănci incluse în studiul Coalition sunt Bank of America Merrill Lynch, Barclays, BNP Paribas, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, HSBC, JPMorgan, Morgan Stanley, Societe Generale și UBS.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
banci
profit